Op zaterdag 18 november geeft het A-orkest van CMV Excelsior Oostendorp samen met Gospelkoor Higher Level uit Kampen een Praise Concert in de Grote Kerk in Elburg.

Op 11 oktober 2023 vierde Christelijke Muziekvereniging Excelsior Oostendorp haar 100-jarig jubileum. Daarom hebben de afgelopen maanden al veel activiteiten en mooie concerten plaatsgevonden. Op 18 november sluit zij het jubileumjaar af met een feestelijk praiseconcert. 

Excelsior staat deze avond onder leiding van haar eigen dirigent Hans de Wilde. Samen met Gospelkoor Higher Level uit Kampen zal er een gevarieerd programma opgevoerd worden! Hoe mooi is het om met zijn allen van Zijn naam te zingen en spelen. 

Higher Level is een gospelkoor dat bestaat uit een groep enthousiaste mensen met een passie voor God en zingen, afkomstig uit de omgeving van Kampen. Het koor wordt geleid door Ria van Dijkhorst. 

Het koor wil een zo gevarieerd mogelijk repertoire binnen het gospelgenre ten gehore brengen: van prachtige ballads tot stevige black gospelnummers.

Het belooft een prachtige muzikale avond te worden. C.M.V. Excelsior hoopt u zaterdagavond 18 november te mogen ontvangen in de Grote Kerk in Elburg!

Wat: Praise! 

Wanneer: Zaterdagavond 18 november 20:00uur (de kerk zal geopend zijn vanaf 19:30uur) 

Waar: Grote Kerk Elburg - Zuiderkerkstraat 1, 8081CJ Elburg

Kaarten in de voorverkoop à €10,- voor dit concert zijn uitsluitend te koop via: https://shop.ticketbuy.nl/rwZmDWMQ/praise (administratiekosten voor eigen rekening) 

Bij de kassa worden ook kaarten verkocht à €12.50

 

Sponsoren